Arkiv

Facebook

Betaling af opladning i Danmark

Der er mange ladestandere til elbiler i Danmark. Det er desværre ikke muligt endnu, at betale med kreditkort eller betale med det samme ladekort ved alle ladestanderne.

De 2 hovedudbydere er Clever og E-ON. Det er dog ikke nemt lige at gennemskue, hvordan man betaler for opladningen. Begge udbydere har både abonnementsløsninger, hvor man betaler efter forbrug, og flat-rate-aftaler.

Hos begge udbydere er der mulighed for at få opsat en ladestander hjemme i indkørslen eller ved parkeringspladsen/parkeringskælderen. Der er endvidere mulighed for at købe løsninger, hvor man kun lader ude.

Clever
For at lade hos Clever får man den bedste pris, hvis man har et ladekort. Der findes forskellige abonnementer alt efter ens forbrug og behov. For udenlandske elbilister, er der mulighed for st købe et prepaid kort.

E-ON
Hos E-ON er der både abonnementerordning, men det er også muligt at betale ved ladestanderen. Man skal blot ringe til 70 27 05 77 og opgive kreditkortoplysninger. Herefter kan man engangslade for en fast pris på 249 kr.

E-ON har netop indgået samarbejde med EasyPark, så det nu er muligt at betale for både parkering og opladning via EasyPay app’en.

Der findes også offentlige opladere, hvor opladningen er gratis. Endvidere er der flere hoteller og restauranter, der tilbyder opladning for gæster.

Her finder du vejledning i, hvilke stik du skal bruge til opladning af elbil i Danmark.

Om

Elbilstest er en blog om elbiler. Jeg elsker elbiler og vil gerne dele min erfaring og viden.
Helle Ainsworth er elbilsejer og elbilsentusiast.

Kontakt

kontakt@elbilstest.dk

Copyright 2018 © All Rights Reserved